От 24 до 30 септември, град Варна и РДПБЗН -

...
От 24 до 30 септември, град Варна и РДПБЗН -
Коментари Харесай

РД „Пожарна безопасност и защита на населението” е домакин на Световното първенство за юноши и девойки

От 24 до 30 септември, град Варна и РДПБЗН - Варна ще бъдат домакини на VIII Световното състезание за юноши и ІV Световното състезание за девойки по пожароприложен спорт. Състезанието ще премине под егидата на Българската федерация по пожароприложен спорт, Международната спортна федерация на пожарникарите и спасителите и Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Министерство на вътрешните работи.

В идния състезателен конгрес ще има участници и делегати от Русия, Естония, Хърватия, Латвия, Турция, Сърбия, Полша, Беларус, Казахстан, Украйна, Словакия, Чехия и България.
Наред със спортната конкуренция, по отношение на честванията на 140-годишната история на пожарната във Варна, на входа на Морската градина е ситуирана фотоизложба на тематика „ 140 години варненска пожарна работа ” с автор-фотограф основен контрольор Емил Калинов – шеф бранш „ ПБС на Летище Варна ” – РДПБЗН – Варна.

Отправяме покана към всички варненци да участват на тържественото разкриване на международния състезателен шампионат на 26 септември от 17:00 часа на входа на Морската градина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР