От 24 до 26 август 2018 г. сдружение „Рисувай с

...
От 24 до 26 август 2018 г. сдружение „Рисувай с
Коментари Харесай

Свищов за трети път ще домакинства летния фестивал „Реката“ 2018

От 24 до 26 август 2018 година съдружие „Рисувай с нас“ провежда за трета поредна година културния фестивал за дребни и огромни „Реката“, в гр. Свищов. Тази година тематиката на фестивала е отдадена на природата и цветята, а задачата на уредниците е да трансфорат това издание в едно вълнуващо прекарване с доста музика и занимания за дребни и огромни.

В трите фестивални дни крайдунавският град ще се трансформира в пъстра палитра от занимателни начинания, а ново в третото издание на фестивала са просветителните и музикални работилници, които ще увлекат дребни и огромни в света на природата, фотографията, музиката и изкуствата: „ Ще имате опция да готвите с професионален началник, a последната фестивална вечер огромните могат да прекарат в релаксираща атмосфера с вино и тапас. За първи път ще представим и фото галерия навън, а културно-историческите места в града ще отворят порти за посетителите на фестивала, където с изключение на богатата информация ще откриете и любопитни занимания за деца. “ – осведомят още от Сдружение „ Рисувай с нас “. Другата оригиналност са и другите местоположения, в които тематично са разпределили приложните изкуства, занаяти и игрите.

За първи път програмата на фестивала е разпечатана и на румънски език, а плакатите ще бъдат резлепени в прилежащия румънски град Зимнич, който се намира от другата страна на река Дунав. С това амбициозно начинание уредниците дават сериозна поръчка да трансфорат летния културен фестивал „ Реката “ в интернационален.

Фестивалните дни ще предложат уютна креативна атмосфера и занимания за всички възрасти, а със събраните средства още веднъж ще бъдат подкрепени положителни дела.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР