От 24.00 часа днес до 05.00 часа на 25 август

...
От 24.00 часа днес до 05.00 часа на 25 август
Коментари Харесай

Временно променят движението в София

От 24.00 часа през днешния ден до 05.00 часа на 25 август 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Царица Йоана “ в сектора от бул. „ Д-р Петър Дартлиев “ и бул. „ Вардар “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

В събота през нощта ще бъде осъществено миене на транспортния тунел на „ Люлин “.

Ще бъде направена организация по отношение на миенето на транспортния тунел. Дейностите се извършват през нощта за да не се пречи на придвижването.

Във връзка с ремонтни действия на кръстовището на ул. „ Витиня “ и бул. „ Ботевградско шосе “, кв. Сухата река се вкарва смяна в организацията на придвижване. Това оповестиха пресцентъра на пресцентъра на Столична община. До 2 септември т. година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по западното компактно платно на ул. „ Витиня " в сектора от бул. „ Ботевградско шосе " до ул. „ Сухиндол ".

От 00.30 часа през днешния ден до 24.00 часа на 2 септември т. година рейсовете от линия 79 в посока СТИНД ще се движат по изменен маршрут – от кв. „ Христо Ботев “ до кръстовище ул. „ Бесарабия “ - ул. „ Д-р Иван Селимински “, напряко по ул. „ Бесарабия “, надясно по бул. „ Ботевградско шосе “, наляво по ул. „ Летоструй “, превръщане посоката на придвижване на автостанция „ Изток “, по ул. „ Летоструй “, надясно по бул. „ Ботевградско шосе “ и след кръстовището бул. „ Ботевградско шосе “ - ул. „ Витиня “ напряко по маршрута. В противоположна посока маршрута не се трансформира. Закрива се спирка с код 1841 „ Ул. Бесарабия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР