От 23 до 31 август Видин е домакин на популярното

...
От 23 до 31 август Видин е домакин на популярното
Коментари Харесай

Започна Видинският панаир

От 23 до 31 август Видин е хазаин на известното събитие, което притегля хиляди гости. През първата вечер по традиция кметът на Община Видин Огнян Ценков обиколи щандовете на панаира и беседва с търговците и производителите. Той бе съпроводен от екрпа си и гостите, поканени за формалното разкриване, измежду които заместител регионалните шефове на Видин Лъчезар Попиванов и Анжело Методиев, кметът на Община Калафат, Румъния Лучиан Чобану и представители на институцията, координаторът по интернационално съдействие от Община Княжевац, Сърбия Владан Радованович, кметовете на Община Ружинци - Александър Александров и на Община Кула - доктор Владимир Владимиров и други
Градския духов оркестър и на Ансамбъла за  национални песни и танци „ Дунав “дадоха началото на празника. Поп фолк певицата Цветелина Грахич бе посрещната от видинският кмет  с букет цветя. Огнян Ценков се обърна с приветствени думи към посетителите на панаира:
„ Повече от 120 години нашият град продължава традицията и посреща гостоприемно нейните фенове от близко и надалеч. Щастлив съм, че през последните четири години Община Видин съумя да притегли още повече вниманието към обичайния си панаир, да усъвършенства изискванията за провеждането му, да предложи разнородни развлечения, атракции и извънредно богата концертна стратегия. Но най-важното е, че той се трансформира в място за срещи с близки и другари, за нови познанства и ползотворни контакти.Благодаря ви, че сме дружно в тази прелестна вечер, в компанията на превъзходната Цветелина Грахич! Искрено се надявам, че всички идни панаирни дни ще ви донесат единствено хубави страсти и ще останат задълго в спомените ви! Защото ние се грижим за вас! Обявявам обичайния Видински панаир 2019 за открит! На добър час! “.
Работното време на тазгодишното ревю е от 10.00 до 2.00 ч., а входът е свободен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР