От 23 до 25 септември членът на Политбюро на ЦК

...
От 23 до 25 септември членът на Политбюро на ЦК
Коментари Харесай

Ли Си направи официално посещение в Египет

От 23 до 25 септември членът на Политбюро на Централен комитет на ККП и секретар на Централната комисия за инспекция на партийната дисциплинираност Ли Си направи публично посещаване в Египет. То бе по покана на Набил Дибис, ръководител на египетския Сенат и на ръководещата партия „ Бъдеще на нацията “.

В Кайро Ли Си имаше среща и с президента Абдел Фатах ал-Сиси, по време на която изрази вяра, че Китай и Египет ще засилят междупартийния продан и съдействието в битката с корупцията и непрестанно ще обогатяват наличието на всеобхватното стратегическо партньорство между тях. „ Китай желае да ускори координацията и съдействието по интернационалните и районните въпроси с Египет и да насърчи реализацията на самодейностите за световно развиване, световна сигурност и световна цивилизация “, сподели Ли Си.

Президентът Сиси съобщи, че съдействието сред Египет и Китай в границите на самодейността „ Един пояс, веднъж “ е ползотворно. Египет постоянно е бил твърдо зает с правилото за „ един Китай “, високо цени и поддържа трите световни начинания, препоръчани от ръководителя Си Дзинпин, и чака Пекин да играе по-голяма роля в интернационалните каузи, уточни президентът.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР