От 23 август националният превозвач България Еър“ възстановява полетите до

...
От 23 август националният превозвач България Еър“ възстановява полетите до
Коментари Харесай

Възстановяват полетите до Израел

 От 23 август националният транспортьор " България Еър “ възвръща полетите до Тел Авив. Полетите ще се извършват всяка неделя и четвъртък. 

От 16 август държавното управление на Израел анулира условието за наложителна карантина за идващи от България израелски жители. Напомняме, че Израел е една от страните, за чиито жители също няма условие за слагане под карантина при идване в България, съгласно заповед № РД-01-459 на Министерство на здравеопазването от 11 август. 

За всички подхванати ограничения и инструкции за вход и прекосяване през страната, с които пътуващите до Израел би трябвало да се срещнат авансово, можете да се информирате от уеб страницата на Министерство на външните работи на Израел.

Напомняме, че националният транспортьор " България Еър “ не е преустановявала полетите си, даже в изискванията на оповестената пандемия от Covid-19. В интервала март – май въведените повсеместни рестрикции постановиха съкращаване на честотите на опериране на избрани направления, други бяха обединени, само че самолетната компания продължи да оперира до съвсем всичките си дестинации, като се изключи тези, които бяха наложително анулирани, заради въведените забрани от съответните страни. Въпреки всичко самолетната компания непрекъснато изпълняваше своята задача - да даде благонадежден и безвреден транспорт на всички, които имат нужда.

Към момента " България Еър “ е възстановила близо 70% от полетната си стратегия за всички постоянни направления до Европа и в страната, с което цели да отговори още по-добре на нуждитена своите пасажери жза сигурен и безвреден, полет в комфортни дни и часове.

В отговор на нарасналото търсене, през юли и август националният транспортьор възнамерява спомагателни полети до най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, а също по този начин до Берлин, Цюрих и Атина. През летните месеци полетите до Амстердам в някои дни от седмицата са по два на ден. Директните полети, които компанията предлага до Атина – изпълнявани от " България Еър “, както и в кодшеър с " Егейски авиолинии “, са общо осем седмично,  като с спомагателните през август, с комфортно утринно разписание и връзки до гръцките острови, се дава опция за дълъг уикенд с потегляне в четвъртък и връщане в понеделник. Вътрешните полети до Варна се извършват три пъти на ден, стартираха и ежедневните сезонни полети до Бургас.

Сигурността и здравето на пасажерите постоянно са били от първостепенно значение за самолетната компания, по тази причина " България Еър “ е подхванала допустимо най-високите ограничения за хигиена и сигурност на борда на самолетите. Преди и всеки полет се прави цялостна стерилизация на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефикасни 24 часа. Въздухът в самолетите се обновява непрекъснато през моторите, като всички самолети на " България Еър “ са оборудвани и със специфични въздушни HEPA филтри, които отстраняват до 99.998% от всички бактерии и вируси. В санитарните пространства на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

В интерес на здравето на пасажерите е въведено и предписание за наложително носене на защитни маски от всички по време на полет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР