От 22 май до 16 юни в София, Пловдив и

...
От 22 май до 16 юни в София, Пловдив и
Коментари Харесай

Освежаващият фестивал: Един коктейл, моля!

От 22 май до 16 юни в София, Пловдив и Варна ще се организира World Class Cocktail Month – един фестивал, отдаден на коктейлите, тяхната история, благосъстояние и многообразие, който тази година ще продължи цялостен месец. Очакват ни 4 специфични, тематични събития, 16 извънредни коктейлни менюта и доста прекарвания от международна класа в някои от най-популярните заведения в страната.

От миналогодишния World Class Cocktail Week , състоял се само в София, разбрахме две неща – една седмица не е задоволителна, с цел да засвидетелстваме любовта си към коктейлите, камо ли с цел да им се насладим уместно, и София не е задоволително необятен терен за необятния свят на коктейлите.

Затова тази година World Class посвещава цялостен месец на коктейлното изкуство с извънредни менюта в общо 16 заведения в София, Пловдив и Варна и специфична тематика, която ни разрешава да надникнем освен в сегашното, само че и в предишното на най-популярните коктейли в света. Всяко заведение, част от World Class Cocktail Month, ще построи своето авторско меню към един коктейл и ще го пресъздаде в 3 тълкования, въодушевени от 3 разнообразни исторически интервала – от далечното минало до бъдещето.
Станете част от World Class Cocktail Month – открийте всички заведения участници и проследете събитията на facebook.com/WorldClassBulgaria и instagram.com/WorldClassBulgaria.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР