От 22 до 29 септември в Ню Йорк ще се

...
От 22 до 29 септември в Ню Йорк ще се
Коментари Харесай

„Настъпва Съдният ден“: Путин подготвя остро обръщение за Генералната асамблея на ООН

От 22 до 29 септември в Ню Йорк ще се организира 75-ата юбилейна сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. Руската делегация ще бъде ръководена от президента Владимир Путин. Настъпва съдният ден за западния хайлайф. Още първият ден ръководителят на Кремъл ще покаже кой е кой на международната сцена.

Речта на Путин е планувана за през днешния ден - 22 септември. Както по-рано заяви формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, той ще направи видео послание. Това, несъмнено, е ново, само че не и необяснимо за обстановката с разпространяването на коронавирусната зараза.

Една от тематиките несъмнено ще бъде 75-годишнината от края на Великата отечествена война. И този път западният хайлайф няма да може да пренаписва историята. Путин ще подсети на целия свят, който е претърпял най-големи загуби и е съдействал най-вече за триумфалната победа над фашизма.

Несъмнено ще бъдат наранени уроците по история, довели до разрушаването на редица страни. По-специално, това известие ще бъде изпратено до западния свят. Всъщност доста страни в Близкия изток и Африка към момента не могат да възстановяват живота си след военните намеси на Съединени американски щати и сътрудниците от НАТО.

Сигурно ще се чуе позицията на Владимир Путин и във връзка с геополитическите и икономическите войни, развързани на международната сцена. Това се отнася до надутите наказания, изкуствено създавания напън върху „ слабите “ страни и да вземем за пример опитите да се постановат лични артикули и услуги, както се случва в този момент по плана „ Северен поток 2 “.

Разбира се, тематиката за „ отравянето “ на Алексей Навални също ще бъде повдигната. Руският водач ще сложи всички точки над i, тъй че международната общественост да не се съмнява в това, какво в действителност се е случило.

Той ще уточни да вземем за пример по какъв начин действат американските и европейските политически институции, по какъв начин се показват „ доказателства “, по какъв начин се измисля това дело против Кремъл. Достатъчно е да се каже, че Берлин към момента заобикаля съдействието с Москва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР