От 22 до 26 юли Софийският университет Св. Климент Охридски“

...
От 22 до 26 юли Софийският университет Св. Климент Охридски“
Коментари Харесай

СУ ще бъде домакин на Международна конференция за сигурност на софтуера

От 22 до 26 юли Софийският университет „ Св. Климент Охридски “ ще бъде хазаин на 19-та Международна конференция за качество, надеждност и сигурност на софтуера. Във форума ще вземат участие 250 откриватели, представители на близо 15 страни от целия свят.

 © БГНЕС
Научният конгрес дава на инженери от промишлеността и учени от университетските среди от целия свят платформа, на която да показват своите последни резултати и най-хубавите и ефикасни техники за развиване на качествени, сигурни и надеждни системи.

Конференцията е отлична опция за академичната общественост първа да се запознае с областите, които са от решаващо значение за софтуерната промишленост и най-много с трендовете в изключително настояща област на киберсигурността.

Основните уредници на конференцията са от Съединени американски щати, Хонконг, Австрия, Франция, Германия, Австралия, Тайван и Китай.

Конференцията ще даде опция на българските студенти да се срещнат по-отблизо с най-актуалните софтуерни технологии и да премерят сили в неповторимо съревнование с техни сътрудници от най-хубавите международни университети.
 Кои са най-предпочитаните специалности на Софийския университет? Кои са най-предпочитаните специалности на Софийския университет?
Над 7 100 кандидат-студенти подадоха тази година документи за най-старото ни висше учебно заведение Софийския университет. Те се състезават за над 5800 места....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР