От 21 януари съм пенсионерка. Пенсията ми е 450 лева. И

...
От 21 януари съм пенсионерка.
Пенсията ми е 450 лева. И
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: С пенсията си мога да умра на улицата

От 21 януари съм пенсионерка.
Пенсията ми е 450 лв.. И добре че въпреки всичко съм учител в Нов български университет, другояче мога да почина на улицата моята пенсия “. С тези думи джаз иконата Камелия Тодорова взе първите си пари след навършване на 65-годишна възраст и 42 години трудов стаж.
Тя споделя, че не е милионерка, не е била национален актьор и не е имала непосредствен политик, който да уреди нещо върху пенсията й. Кеми счита, че няма потребност да издава нов албум, тъй като няма къде да го презентира. „ Много е тъжна цялата история – като цяло не мисля за Саня Армутлиева, само че не ми е прелестно, че доста неща зависят от нея като началник на музикална компания. Хората в радиата ще те пускат в случай че си в нейния тим. Аз съм от тези дето не им пускат новите части “, изяснява певицата.

Камелия схванала по много жесток метод за връзката на брачна половинка си Майкъл Кунстман със Саня Армутлиева. „ Децата ги завариха е едно легло “, показа Камелия пред „ България Днес “, откакто излезе от ВИП Брадър. Изневярата се случила в края на 80-е, когато Кеми живеела в Германия със брачна половинка си.
„ Пътуваха дружно с колата, преспиваха по хотели. Той стартира да я облича в същите облекла, каквито купуваше на мен, а тя взе да показва самочувствие в къщи. Децата ги завариха в едно легло. Беше неприятно “, спомня си певицата. Мъжът й по този начин провел нещата, че след гибелта си не оставя никакво завещание на Тодорова и децата й.
Припомняме, че чак след гибелта на брачна половинка си Камелия Тодорова се осмели да разкрие, че точно менторката в „ X Фактор ” е развалила фамилията й.
„ Най-напред тя беше моя почитателка, след което мой помощник, а след това и секретарка на Майкъл.

Гледаше ме като икона, само че цялата й доброжелателност се изпари и креативните й упоритости се трансформираха в персонални. Постепенно тя се трансформира в повода за прекратяването на брака ни с Майкъл ”, признава изпълнителката на „ Не ме гледай по този начин, момче ”.
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР