От 21 октомври новата водеща ще събужда зрителите на NOVA

...
От 21 октомври новата водеща ще събужда зрителите на NOVA
Коментари Харесай

Коя е новата водеща на „Събуди се”

От 21 октомври новата водеща ще разсънва феновете на NOVA всяка неделя. Мартина Ганчева се причислява към екипа на „ Събуди се “, откакто Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство.

„ Мартина Ганчева е публицист със задълбочени знания в областта на интернационалните политически връзки, историята и литературата, следи от близко културния живот в България и Европа. Прави усещане умеенето ѝ с лекост да разговоря със своите събеседници. Сигурна съм, че с дългогодишната водеща на „ Събуди се “ Мира Иванова, която по традиция открива уикенд формата на NOVA в събота, ще са отличен екип “ – разяснява Вяра Анкова, общоприет шеф „ Информация “ в Нова Броудкастинг Груп.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА МАРТИНА ГАНЧЕВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

С кого мечтае да вечеря и какво е общото сред танците и преводачеството, разберете от изявлението с новата водеща на „ Събуди се”.

Как наподобява пътят до „ Събуди се “?

Стръмен, сложен, провокационен! Като море с фар в далечината! Като карта за остров със богатство. Беше ненадейно!

Професионалният ѝ път стартира в БНР като стажант, а първият допир с малкия екран се случва през 2004 година в телевизия „ ДЕН “. В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON AIR. Тя е единственият български публицист, правил изявление с Траян Бъсеску като настоящ президент на Румъния. Преводач е и на автобиографията на сегашния румънски президент Клаус Йоханис. Пред микрофона й са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, измежду които Моника Маковей и Ска Келер.

Журналист, преводач, танцьор и странник – по какъв начин се чувстваш най-добре?

Хамелеонът умее да трансформира цветовете си и в това е неговия сексапил, както и способността му да оцелява. И аз обичам да влизам в разнообразни функции. На 18 години мечтаех да стана публицист. Професията ми е сбъдната фантазия, няма по какъв начин да не ме прави щастлива. Ролята на преводач е част от образованието ми - приключих Румънска лингвистика и няма по-яко нещо от опцията да приложа знанията си на процедура. Да преведа автобиографията на в този момент настоящия румънски президент Клаус Йоханис, да отразя следващите избори в северната ни съседка, да направя дисекция на митингите оттатък Дунава….

Кои събития те трансформираха?

Пропастите, които прескочих. Трудностите, през които прекосих. Животът е върхове и спадове, спирали, мъртви течения…..

Най-вдъхновяващата персона, която си срещала?

Труден въпрос. Само в едно издание на „ Събуди се” има най-малко 3 вдъхновяващи персони! Бизнес дамата Джийн Стивънс – една от 100-те най-влиятелни дами в Лондон, Кулио – неприятното момче на рапа, което толкоз години съумява да се задържи на гребена на вълната, 8-годишната Рада, която събира пластмаса и мечтае да промени света, Калина и Виктор, които не виждат този свят, само че се обичат!

За какво мечтаеш?

Да опиша за пътешествията си в книга. Да вечерям с Мадлин Олбрайт и да си приказваме за брошките й. Да се срещна с Кевин Спейси, боготворя ролята му в сериала „ Къща от карти”. Да интервюирам Доналд Тръмп и Владимир Путин.

Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя от 8:00 часа по NOVA с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР