От 21 421 души с телефони с българска СИМ карта

...
От 21 421 души с телефони с българска СИМ карта
Коментари Харесай

Агенция: Над 8100 българи са се завърнали за седмица показват данните от мобилните им телефони

От 21 421 души с телефони с българска СИМ карта и/или употребили български на телефона си, които са били сред 11 и 17 март в европейски страни, 8104 са се върнали в България. Това са резултатите от разбор, изработен от цифровата маркетингова организация Brand New Vision, формален сътрудник на полската компания за мобилен маркетинг Selectivv. Българската организация гратис е работила върху този разбор и го е предоставила на " 24 часа ".
Агенцията употребява за разбора си новаторска технология, която може да нарежда смарт телефони с български SIM карти и/или ползващите български език на смарт телефона си. Чрез геостационирането може да се разбере дали и от кое място избран смарт телефон се е преместил от една географска точка на друга и коя е тя. Лондон, Мадрид, Кьолн, Франкфурт, Амстердам, Брюксел, Мюнхен и Истанбул са местата в Европа, където е имало най-вече наши сънародници през последната седмица, сочат данните на организацията.
В деня, в който Brand New Vision е потърсил контакт с медията, военачалник Венцислав Мутафчийски обезпокоително разгласи, че е мъчно да бъдат издирени българите, които се връщат по неотложност от гурбет, с цел да преминат карантината. Информацията е изключително забавна в този момент, когато държавните органи, вземащи ограничения против разпространяването на ковид, се пробват да сложат под карантина всички, завръщащи се от мощно наранени от вируса райони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР