От 2018 г. Агенция Митници“ ще подсигури на митническите служители

...
От 2018 г. Агенция Митници“ ще подсигури на митническите служители
Коментари Харесай

Агенция „Митници“ ще превозва служителите си до отдалечени от градовете гранични пунктове с нови автобуси и микробуси

От 2018 година Агенция „ Митници“ ще подсигури на митническите чиновници длъжностен превоз до отдалечените гранично-пропускателни пунктове с нови пътнически транспортни средства. С тази цел със средства от бюджета на Агенцията са закупени 7 рейса (19+1 места) и 6 пътнически микробуса (8+1 места) на стойност към един милион лв.. Превозните средства ще запълнят остарелия транспортен парк на митниците, който не е обновяван с пътнически транспортни средства от повече от 10 години.

Транспортните средства, които са доставени като резултат от открита процедура по Закон за обществените поръчки, са подбрани според от броя чиновници в промяна и особеностите на маршрута през другите сезони. Те ще обслужват служебни направления като София- Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, Варна – Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак, Бургас – Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, Благоевград – Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и други.

На 21.12.2017 година шефът на Агенция „ Митници“ Георги Костов връчи ключовете от по един рейс и един пътнически микробус на митниците Столична, Бургас и Югозападна, а митниците Лом и Варна получиха пътнически микробуси. В началото на 2018 година се чака доставката на още четири рейса, които също ще бъдат разпределени за потребностите на митниците.

Подробности за изискванията на публичната поръчка могат да бъдат открити на уеб страницата на Агенция „ Митници“, в раздел „ Профил на купувача“, секция „ Процедури“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР