От 2014 година не съм стъпвал в Америка. Нищо не

...
От 2014 година не съм стъпвал в Америка. Нищо не
Коментари Харесай

Д-р Константин Тренчев: Нищо не съм приватизирал през живота си

„ От 2014 година не съм стъпвал в Америка. Нищо не съм приватизирал през живота си и в никакъв случай не съм взимал заеми. С Иван Костов сме остарели познайници, тъй като още през 90-та година на кръгла маса ужасно търсихме специалисти в Съюз на демократичните сили. Костов беше домъкнат като специалист ”, описа в ефира на „ Неделята на NOVA ” доктор Константин Тренчев - почетен ръководител на КТ " Подкрепа ".
„ Още 1992 година нашият конгрес излезе с декларация, че Иван Костов и Иван Пушкаров не би трябвало да се позволяват в Народното събрание. Считахме, че не би трябвало Съюз на демократичните сили да комуникира с такива хора. Костов стана член на Съюз на демократичните сили малко преди да го изберат за водач. До тогава той се водеше специалист. Той по този начин или другояче стана министър и резултатите са ясни ”, изясни той.
„ Много са покупко-продажбите. Чудя се за какво се подвигна подобен огромен звук. Има положителни покупко-продажби, те са най-вече на западни корпорации, които пристигнаха, взеха фабрики. Да, хората се понижиха като личен състав, само че взимат положителни заплати. Има и няколко положителни български покупко-продажби ”, уточни Тренчев.
„ Когато си водач на нещо и членовете ти дойдат и посочат, че съответния шеф - болшевик, източва предприятието, ние нямаме избор, с изключение на да идем при министъра и да настояваме този човек да бъде отхвърлен и сменен с различен. При това не посочвахме различен. Отиваше се с оптимално количество документи и доказателства ”, разкри той. „ Новите притежатели на предприятията бяха наясно, че е по-добре да общуваш с профсъюза, в сравнение с с неорганизирана маса хора. Има прелестни образци за взаимоотношения сред синдикати и работодатели ”, сподели още Тренчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР