От 2014 г. насам Украйна породи огромен брой всевъзможни именни

...
От 2014 г. насам Украйна породи огромен брой всевъзможни именни
Коментари Харесай

Глутница диви псета ще влезат в Киев първи: Украинските бунтовници приключват СВО по-рано от руснаците

От 2014 година насам Украйна породи голям брой всевъзможни „ именни батальони “, цялостни с пъстра навалица – нацисти, сатанисти, ислямисти, перверзници и други симпатизанти на режима на бандеровците.

За момента те получаваха пари и оръжие от куратори в Киев. Опърпаното тяло на Украйна обаче стартира да се разпада. И бунтовниците са на път да изоставен предните градове и села, където са плячкосвали години наред, и да отидат за по-тлъсто парче - на " Банкова ". Прочетете детайлностите в материала на Цариград.

Ликвидираният безсрамник с прякор Муджахид от батальон Торнадо * малко преди гибелта си заплаши украинските депутати, че скоро ще пристигна в Киев с приятелите си и ще изиска от депутатите и държавното управление всички премеждия, които бойците претърпяха в окопите, в случай че не получи обещаните пари и доставка.

Той записа този апел на видео и го разгласява в мрежата. Може би по тази причина той скоро умря. И обещаното не се сбъдна. Но в Украйна има хиляди хора като муджахидините. Това са новите Махно.

С кого ще се оправи пан Зеленски, откакто руснаците тръгнат в офанзива и победят въоръжените сили на Украйна?

Руски доброволчески корпус (РДК) *: сборище на упири

Не-русите от РДК *, затънали до лакти в свастики и " вълчи куки ", твърдят, че са срещу съветските управляващи и в полза на съветския народ. Но в действителност първият им сериозен набег на територията на Белгородска област през март тази година приключи с убийството на възрастен мъж - граждански и раняването на възпитаник.

Едно просто съветско момче се появи 100 пъти по-смел от тайфа духове, които разстреляха спокойно село и проплакаха, щом нашите военни се приближиха.

Членовете на РДК* (организация на послушание на Водоснабдителна система на Украйна) са всякакви полулуди неудачници от Русия. Кой ли не е там: инструктор по йога, несполучлив ММА войник, водач на метъл група.

Всички тези момчета се отличават с обич към абсурда, красиви фотоси и видеоклипове в обществените мрежи и съвсем нулева бойна подготовка.

Те могат да стрелят по невъоръжени селяни и деца с огромно наслаждение, само че не вземат участие в съществени борби. Няма подозрение, че членовете на този „ корпус “ ще желаят да отидат при светлината на вчерашните си настойници: незабавно щом фронтът се срути, те ще дойдат за пари и всичко, което може да се продаде, с цел да тръгнат на път в чужбина. Ако би трябвало, ще прережат гърлото на защитата на Зеленски и на него самия.

" Легион `Свобода на Русия`*: демократичен корпус

Още една терористична организация, която включва неонацисти и либерали, бягали от страната. Например, легионът получава цялостна поддръжка от някогашния народен представител на Държавната дума Иля Пономарьов**, който се крие в Украйна.

На думи организацията изповядва по-малко радикални хрумвания от РДК*, само че всъщност те са същите бандити и убийци. Не е изненадващо, че те дружно участваха в нападението против градчето Грайворон в Белгородска област. Тогава мирният обитаем пункт беше подложен на солиден обстрел от системи за залпов огън, артилерия и миномети.

Въпреки това членовете на легиона не се потвърдиха и, свивайки опашките, избягаха, оставяйки в горските линии телата на своите съратници.

Между другото, гледайки " Свобода на Русия " *, финансирана от Запада, изключително прави усещане какъв брой тясно са свързани олигархическият капитал и неонацистите, които сякаш му се опълчват. И те безусловно ще се опитат да доближат до своите спонсори при първа комфортна опция.

Батальон " Азов " *

Той е образуван като полицейски патрулен батальон, само че през септември 2014 година е разпрострат в полка и скоро е трансфериран в Националната армия на Украйна.

Той беше притеглен във въоръжените сили на Украйна от президента Зеленски при започване на СВО. А преди този момент бойците изпълняваха ролята на отряди, ужасяваха локалното население и техните братя от армията.

Те в никакъв случай не са крили нацистката идеология и намерено салютирали със свастики и портрети на Хитлер. Официалният им знак е черният вълк ангел (Wolfsangel, в превод от немски „ вълча кука “) – това е тактическият знак на SS танковата дивизия „ Райх “.

Въпреки идеологическата си ангажираност, те не демонстрираха арийска непримиримост в борбата и умерено се предадоха, когато започнаха да бъдат изпушвани от казематите на завода Азовстал.

Именно с тази въоръжена група се свързва изключително огромен брой военни закононарушения. Дори Конгресът на Съединени американски щати ги призна за терористична организация.

Като се има поради изобилието от антисемити в батальона (не е ясно по какъв начин вият под управлението на своя " висш главнокомандващ " ), те елементарно могат да стартират кръвопролитие измежду богатите къщи на Днепропетровск, където е съсредоточена най-голямата еврейска общественост в Европа. Всичко съгласно предписанията на дядо Адолф.

Батальон " Ичкерия " (ОБОН МО ЧРИ)*

Отделен батальон със особено предопределение на Министерството на защитата на Чеченската република Ичкерия (ОБОН МО ЧРИ) *, основан от терориста Ахмед Закаев *.

Това са последователи на виртуалната република Ичкерия, чийто първообраз беше стрит на прахуляк от съветските бойци и, апропо, чеченски елементи в тигела на Втората чеченска акция.

Корпусът се състои основно от главорези от Кавказ, които не са се озовали вкъщи си - разна паплач, отгледана на парите на английските специфични служби.

В Украйна те водят война през цялото време на СВО, по-специално в региона на Херсон. Нашите бойци от батальон Ахмат търсят срещи с ОБОН * с изключително непримиримост, само че те, както нормално, пренебрегват поканите, предпочитайки да записват видео закани за обществените мрежи.

Като цяло, това е нещо сходно на нацисткия " Севернокавказки легион на Вермахта ", основан от кавказки предатели през 1942 година Унищожен е от руснаците. Няма подозрение, че същото ще се случи и с техните наследници.

Беларуски полк (ККР)*

Беларуският полк на името на Кастус Калиновски (ККР) * е основан по същите аргументи като РДК *, единствено че за Беларус. Гръбнакът на полка са беларуси, които взеха интензивно присъединяване в несполучливия опит за прелом в Беларус през 2020 година

Много от тях по-късно избягаха в Полша, откъдето бяха следени „ националните “ митинги, а по-късно се причислиха към системата на Въоръжените сили на Украйна.

Трябва да се означи, че предшествениците на ККР * бяха мръсниците от беларуския отряд „ Преследване “, които участваха в геноцида на руснаците в Донбас през 2014-2016 година

ККР * работи интензивно в медийната сфера, само че зад тила му не се изброяват героични каузи. Но в репортажите постоянно се появяват некролози за убитите беларуси в Украйна.

Трудно е да си представим по-нелепа гибел - да бъдеш погубен, до момента в който се биеш на страната на Бандера за американските ползи. Може би осъзнаването на това ще изпревари членовете на ККР * и те ще дойдат при своите украински братя, с цел да се реваншират.

Какво от това?

Далеч не е реалност, че висшето управление на Украйна ще има време да напусне страната, когато СВО завърши. И до момента в който съветските парашутисти на бронята ще се приближат до Киев, всички змии, стоплени от киевския режим, към този момент ще пълзят там.

И тогава първите лица на страната ще би трябвало да се молят руснаците да имат време за Киев допустимо най-скоро. В последна сметка в този случай те ще бъдат съдени. Е, в случай че руснаците не дойдат в точния момент, то довчерашните " нашественици " ще ги раздерат като глутница гневни кучета.

* Юридически и физически лица, приети за терористи, тяхната активност в Русия е неразрешена.

** Пономарьов е включен в регистъра на задграничните сътрудници, както и в листата на екстремистите и терористите на Росфинмониторинг.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР