От 2013 г., когато започна излъчването на Викинги, сериалът успя

...
От 2013 г., когато започна излъчването на Викинги, сериалът успя
Коментари Харесай

Netflix вдъхва нов живот на Викинги

От 2013 година, когато стартира излъчването на " Викинги " , сериалът съумя да завоюва милиони почитатели по света. Шестият и финален сезон, чието лъчение е разграничено на два стадия, стартира при започване на годината, а идният месец сериалът ще се завърне.

Краят на " Викинги " е близо, само че се задава нещо забавно

Всяко хубаво нещо има и край

Докато тръпнем в очакване, Netflix оповестиха, че ще вършат spin-off (сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на " Викинги ".

Сериалът ще се споделя Vikings: Valhalla и действието в него ще се развива 100 години по-късно във " Викинги ". Според Netflix това ще бъде новата глава от света на викингите и в нея основни настоящи лица ще бъдат някои от най-знаменитите викинги, написа Entertainment Weekly.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от VIKINGS (@historyvikings) на Окт 10, 2019 в 1:02 PDT

Голяма част от екипа, забъркан във " Викинги ", ще се причисли и към новия план. Не се знае нищо за актьорския състав и по кое време да чакаме Vikings: Valhalla.
 The Witcher, Netflix, Хенри Кавил и ще има ли сериалът и втори сезон
Ще забележим ли Хенри Кавил още веднъж като вещер

Netflix ни изненадаха

Това, което стрийминг платформата дава обещание, е главните стожери на " Викинги " - фамилията, лоялността и трагичните сюжетни линии, да бъдат налице.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР