От 2011 г., когато стартира първият сезон на Game of

...
От 2011 г., когато стартира първият сезон на Game of
Коментари Харесай

Защо Софи Търнър не е миела косата си с години

От 2011 година, когато започва първият сезон на Game of Thrones , всички останахме запленени от света, който Джордж Р.Р. Мартин е основал и по какъв начин HBO го пресъздават на екран. И постоянното ликвидиране на основни герои е една от аргументите, поради които епосът има този необикновен триумф.
 Game of Thrones 8, HBO - премиерна дата и нов тийзър на сериала
Ясна е премиерната дата на Game of Thrones

Зимата идва на...

Докато търпеливо чакаме да стане април, с цел да забележим какъв ще бъде финалът, се ослушваме във всички направления за забавни вести. Така попаднахме и на едно забавно изявление на Софи Търнър за InStyle, в което тя разкрива забавни детайлности от фотосите на сериала.

Публикация, споделена от Sophie Turner (@sophiet) на Яну 15, 2019 в 12:47 PST

Актрисата споделя, че през първите четири сезона е можела да мие косата си постоянно по време на фотоси, тъй като е била аристократично момиче. Нещата обаче се трансформират от пети сезон, когато екипът, виновен за сериала, е желал от нея да не мие косата си, с цел да може всичко да наподобява по-достоверно.
 Новости към предисторията на Game of Thrones
Всичко (което знаем) за предисторията на Game of Thrones

Кой се причислява към Наоми Уотс

Софи Търнър признава, че за последните два сезона е носила перуки, тъй като героинята ѝ е червенокоса, а нейният натурален цвят е рус. Това ѝ е разрешавало да се грижи за косата си, както счита за добре. Но няколко години е спазвала напътствията и косата ѝ е била много мазна.

Публикация, споделена от Sophie Turner ♡ (@sophieturner) на Яну 10, 2019 в 3:00 PST

Този интервал тя дефинира като непоносим. Запитана кой съгласно нея има най-хубавата коса, Търнър дава отговор, без да се замисля, че това е Кит Харингтън .
 Ник Джонас, Приянка Чопра, Джо Джонас и Софи Търнър - какво вършат четиримата в Швейцария
Лудата почивка на Ник Джонас и Приянка Чопра в Швейцария

Ските са наложителни, само че са били в приятна компания

Актьорът, който влиза в ролята на Джон Сноу, е бил захласнат от косата си и е полагал повече грижи за нея от дамите в прослойка на Game of Thrones. Е, към този момент знаем, че Джон Сноу знае най-малко нещо - по какъв начин да поддържа къдриците си.
 Кит Харингтън, Беззъб и едно прослушване за Game of Thrones
Първият допир на Джон Сноу до змей

Ето и по какъв начин е протекъл кастингът му за Game of Thrones

Относно заниманията си, 22-годишната актрисата споделя, че през последните 10 години е била непрекъснато на снимачната площадка и не е имала съвсем никакво време да открие какво я влече. Бавно, само че несъмнено, тя открива пристрастеността си към бокса и към... рисуването, макар че не я бива доста - по нейни думи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР