От 2009 г. Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино.

...
От 2009 г. Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино.
Коментари Харесай

Салма Хайек и другият специален мъж в живота й

От 2009 година Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино. Любовната им история несъмнено е почтена за филм и двамата наподобяват по-влюбени и щастливи от всеки път, макар че са женени към този момент близо 15 години. 
 С обич за Салма Хайек - Линда Еванджелиста с прочувствено самопризнание
Жестът на Салма Хайек към Линда Еванджелиста

Голямото сърце на актрисата

Но, става известно, в живота на актрисата има още един много значим мъж. И той е не какъв да е, а бащата на нейния брачен партньор. Тази седмица тя разгласява В профила си в Instagram поздравления за 87-ия рожден ден на милиардера Франсоа Пино, съпроводени от обща тяхна фотография.

Подобни фрагменти несъмнено са необичайност в профила на Салма Хайек, само че това надалеч не значи, че със свекъра й не са в положителни връзки. Точно противоположното.

" Честит рожден ден на мъжа, който отгледа любовта на живота ми ", написа тя. " Твоята мъдрост, добрина и топлота са пътеводна светлина в нашия живот. Наздраве за смеха, любовта и още многото щастливи моменти дружно ".
 Как се забавляват Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино в басейна
Нова порция секси Салма Хайек по бански

Не сме и очаквали друго

Свекърът на Салма Хайек е един от най-богатите мъже на света. Той е притежател на компании като Yves Saint Laurent, Alexander McQueen и Gucci, а чистото му положение сe оценява на близо 40 милиарда $. Синът му, за който актрисата е омъжена, наследи огромния фешън бизнес, само че към този момент може да се похвали единствено с към седем милиарда в сметките си и с огромната обич на брачната половинка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР