От 2005 година познавам Емил Крумов, заяви в студиото на

...
От 2005 година познавам Емил Крумов, заяви в студиото на
Коментари Харесай

Самоубил ли се е Емил Крумов?

От 2005 година познавам Емил Крумов, съобщи в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия някогашният водач на Български народен съюз Боян Расате.

Припомняме ви, че на 27.01.2020 година, в гр. София, в постройката на Държавна организация „ Национална сигурност “, директно преди да премине през металдетекторна врата за защита и надзор на достъпа, К. се простреля в главата със самоделно огнестрелно оръжие – химикалка, вид „ оса “.

Той беше спокоен, непретенциозен, спокоен и уединен човек, само че това не значи, че би трябвало да се приема версията за самоубийството като истина “, съобщи той и разясни, че в никакъв случай не е давал индикации, че е податлив да посегне на живота си.

6

„ Крумов имаше задания и отговаряше за разпространяването на рекламни материали и пропагандата в регион Перник. Изпълняваше дилемите си, беше съзнателен човек. Напълно е допустимо да е настанала блъсканица, препирня “, описа Боян Расате.



Кадър: Нова телевизия

Той сподели фотография с пет оръжия и изясни, че те са детски играчки, само че в случай че се направи обиск в дома му те ще бъдат открити.



Кадър: Нова телевизия

Откриха оръжия в дома на мъжа, който се самоуби в ДАНС с химикалка вид "оса "

Расате показа, че доколкото знае Крумов е взел участие в похищение на аероплан преди години по време на комунизма.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР