От 2004 г. насам, когато бе излъчен последният епизод от

...
От 2004 г. насам, когато бе излъчен последният епизод от
Коментари Харесай

Какво готвят екипът на “Приятели” и HBO Max

От 2004 година насам, когато бе излъчен последният епизод от паметния сериал " Приятели ", постоянно чуваме клюки за излизането на продължение или пълнометражен филм с присъединяване на екипа от сериала.

През тези 15 години не видяхме каквато и да е продукция, основана на 10-сезонната поредност, само че неотдавна The Hollywood Reporter заяви, че HBO Max работи по това да събере актьорите и сценаристите още веднъж.

Засега планът към момента е в стадий на договаряния и сигурно не става дума за нов сериал или филм.

Идеята на HBO Max e по-скоро да събере тогавашния екип на " Приятели " в шоу или еднократна продукция, в която актьорите и сценаристите Дейвид Крейн и Марта Кауфман описват за спомените си от работата по сериала, споделят прекарванията си през годините от 2004 година насам и разкриват нечувани до момента обстоятелства към взаимната им работа.

Неотдавна в изявление за Rolling Stone " приятелката " Дженифър Анистън удостовери, че всичките й сътрудници от сериала имат предпочитание да основат нова продукция, която обаче надали ще е сериал, тъй като се тормозят, че ще скапват усещането от истинските серии.

Анистън неколкократно е намеквала, че са работи по план, обвързван със сериала, тъй че новите разкрития на The Hollywood Reporter несъмнено не ни изненадват, а единствено ни дават нова посока за размисли. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР