От 2002 г. до 2013 г. имаме зависимост на българската

...
От 2002 г. до 2013 г. имаме зависимост на българската
Коментари Харесай

Красен Станчев пред Дарик: Турски поток в България помага на войната на Кремъл в Украйна

" От 2002 година до 2013 година имаме взаимозависимост на българската енергетика от съветски държавни компании, което беше видно от плана АЕЦ " Белене ". Тази тръба, която беше построена, де факто оказва помощ на войната на Кремъл против Украйна и това беше ясно от 2009 година, че ще стане ".

Това сподели в предаването на Дарик " Без искания " създателят на Института за пазарна стопанска система доцент Красен Станчев във връзка изтеклите преди дни в документи, свързани с построяването газопровода " Турски поток ".

Според Станчев осветяването на зависимостите в енергетиката ни не разкрива нищо ново пред обществото. Полезното от обявата на този документ обаче, съгласно него, е че оказва помощ да се схванат другите настройки в процеса на избор на разнообразни политически лица на " виновни изпълнителни длъжности в държавната администрация ".

" На мен ми направи усещане от доста от дълго време, че тези хора, които по някакъв метод са се оказали проруски настроени или по някакъв метод са попаднали в описите за евентуални персонални наказания, са доста дейни. Те би трябвало да нямат инстинкт за самозапазване, в случай че не се опитат в тази обстановка на релативно преносими болшинства в Народното събрание, да не бъдат най-големите евроатлантици ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР