От 20 януари 2019-та година, всяка трета неделя от месеца,

...
От 20 януари 2019-та година, всяка трета неделя от месеца,
Коментари Харесай

В клуб „Аз съм българче“ в Елин Пелин ще учат децата на любов към родината

От 20 януари 2019-та година, всяка трета неделя от месеца, община Елин Пелин провежда провеждането на клуб „ Аз съм българче ". Инициативата е ориентирана към деца от 6 до 12 години , които в границите на един час ще беседват, научават, споделят и пеят на тематики, свързани със славната история на България.
„ Това не се часове по история. Предметът се учи изцяло изчерпателно в училище; не е и кръжок за напреднали. Това е един час, в който децата в другарска и занимателна атмосфера ще се пренесат в друго време; ще вникнат в най-същественото, което се е случвало; ще се поучат от мощните решения на бележити български персони ; ще запомнят главната историческа и морална поука от събитията; ще намерят връзката на предишното с 21 век; ще се приберат вкъщи усмихнати и въодушевени, че са деца на България! “, се споделя в известието на община Елин Пелин.

Оттам прецизират, че чакат всички искащи да се причислят към клуб „ Аз съм българче “ тази неделя, 20 януари, от 11 часа в ритуалната зала в постройката на общината. Първата тематика е озаглавена „ Кубрат - началото! “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР