“От 20 г. съм шофьор на цистерна, но такъв ужас

...
“От 20 г. съм шофьор на цистерна, но такъв ужас
Коментари Харесай

Страшен разказ от шофьора на цистерната, в която се заби и загина на място Александър от Полена

“От 20 година съм водач на цистерна, само че подобен смут не съм виждал, нито пък изпитвал. Карах в посока Кулата, водачът на колата, който видях, че пътуваше самичък, не съумя да вземе десния завой. Директно продължи напряко и се заби челно в мен. Нито изпреварваше, нито нищо, може пък нещо да му е прилошало, другояче това, което стана, не е нормално”. Tова описа 48-годишният водач, в чиято цистерна през вчерашния ден челно се заби и почина на място 50-годишният Александър Илиев от благоевградското село Полена, написа Struma.bg.

Припомняме, че случаят стана малко след 11 часа през вчерашния ден. Александър Илиев пътувал с лекия си автомобил „ Фолксваген Пасат “ в посока от Сандански към Благоевград . В началото на дефилето, в сектора сред Кресна и Стара Кресна, не съумява да вземе десен завой и се забива челно в идващия в другото платно ТИР цистерна.

От жестокия конфликт 50- годишният Александър умира на място, приклещен сред седалките на смачканата до неразбираемост лека кола. В купчината ламарини, останали след тежкия пътен случай, се търкаляха домати, най-вероятно мъжът ги е карал към у дома.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР