От 20 април чеченката Марина е младоженка, след като на

...
От 20 април чеченката Марина е младоженка, след като на
Коментари Харесай

Марина от Фермата се омъжи за италианец с българска носия

От 20 април чеченката Марина е булка, откакто на тази дата сподели "Да " на италианеца Франко. Двамата се срещнали в интернет и комуникирали на италиански, който участничката в последния сезон на Фермата знае доста добре.

Двамата се сгодили на съдбовния 13 април, а седмица по-късно вдигнали женитба в Тетевен, облечени в български национални носии.

Чеченката носеше и непретенциозен букет от маргаритки, сподели репортаж от венчавката, излъчен в Преди обед. Кумове на младоженците бяха футболистът Алек Манолов и мама Галя, от предходния сезон на риалити предаването.

Двете с чеченката са огромни приятелки, а Галя провежда цялото празненство, тъй като работи в общината. Марина решила да се ожени на 20 април, тъй като това е рожденият ден на по-големия наследник на чеченката.

Франко се показва като строителен преприемач с ползи в туризма. И за него, и за Маерина това е втори брак, написа Хотнюз. Италианецът се оженил за първи път, когата бил на 19 години, а булката му единствено на 13 години. След 25 години брак двамата се разделили.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР