От 2 до 5 август в Зерфаус Фис Ладис, Австрия,

...
От 2 до 5 август в Зерфаус Фис Ладис, Австрия,
Коментари Харесай

Страхотен успех за България в планинското колоездене

От 2 до 5 август в Зерфаус Фис Ладис, Австрия, се организира огромен интернационален конгрес за деца и младежи в дисциплинираност втурване в планинското колоездене. Четири родни представители се включиха в едно от най-големите и предстоящи събития за годината, постигайки отлични резултати.

Събитието включваше два доста значими старта – в събота се организира петия кръг от международните серии по втурване за деца и младежи, а в неделя се организира Световния шампионат за подрастващи. Два златни медала за България в двата следващи дни съумя да завоюва надарената ни колоездачка Изабела Янкова от тима на Райдърс Юнайтед.

Друг любимец от родните представители бе съотборникът на Изабела – 15 годишния Йордан Анчев, който предходната година завоюва надпреварата, само че за жалост тази година не съумя да затвърди купата си. Въпреки това, Анчев се показа ослепително класирайки се 5-ти в събота и 4-ти в неделя, като единствено няколко стотни не му доближиха за класиране в челната тройка в категория момчета до 17 години.

Стефан Астаджов и Иван Коцев бяха другите двама родни състезатели, които се включиха в оспорваната конкуренция, измежду над 300 от най-хубавите млади състезатели в целия свят и също се показаха сносно. В събитията участваха представители от 25 страни, а България бе една от най-споменаваните във финалите, с помощта на родните млади очаквания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР