От 2 април Болница ВИТА предлага на своите пациенти иновативен

...
От 2 април Болница ВИТА предлага на своите пациенти иновативен
Коментари Харесай

НОВО! Стартира ВИТА Телемедицина в услуга на пациентите!

От 2 април Болница ВИТА предлага на своите пациенти новаторски метод да получат достъп до професионалните услуги на лекарите от ВИТА за консултация и лекуване през смарт телефона или през таблета си посредством по този начин наречената телемедицина.

Д-р Савчева, какво съставлява телемедицината?

Телемедицина значи консултиране с доктор от разстояние, посредством обвързвано с интернет устройство - компютър, таблет или смарт телефон. Всъщност, това е нещо, което доста от нас практикуват от дълго време по телефона, посредством мейл или благодарение на интернет конгреси. Съвременната платформа Healee обаче, е основана особено за връзка и достъп до здравно обслужване от разстояние. Тя дава доста комфортен метод на работа - и за пациента, и за лекаря, като усъвършенства здравната услугата на всички равнища.

Как се прави това?

За да получиш достъп до консултация, първо би трябвало да свалиш приложението Healee от App Store или Гугъл Play , или да ползваш app.healee.com . Healee се употребява елементарно - просто влизаш в приложението и се свързваш с твоя доктор за секунди. Времето сред появяването на казуса Ви и първичната консултация може да бъде сведено до няколко минути.

В настоящия миг на изолираност и ограничавания, за доста хора това е единственият достъп до здравна консултация. Може да се свържеш с лекарите на ВИТА където и да си, без да се постанова да излизаш от вкъщи си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР