От 1997 г. насам Силвестър Сталоун е щастливо женен за

...
От 1997 г. насам Силвестър Сталоун е щастливо женен за
Коментари Харесай

Бившата на Силвестър Сталоун откровено за връзката им

От 1997 година насам Силвестър Сталоун е щастливо женен за Дженифър Флавин, само че отпреди това артистът има още два брака зад тила си. С първата му брачна половинка Саша Чак са дружно от 1974 до 1985 година, а с втората - Бриджит Нилсен, едвам от 1985 до 1987 година
 Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко
Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

С нея Силвестър Сталоун се среща около работата си по филмите " Кобра " и " Роки 4 " и много бързо стигат до годеж. Скоро след сватбата обаче и се развеждат и след това даже не си приказват. След траялия им едвам две години брак, се засичат още веднъж единствено един път, и то още веднъж около фотосите на филм - " Крийд " от 2018 година Тогава Бриджит Нилсен прецизира, че връзките им са прецизно професионални.

Сега, години след края на връзката ѝ със, 60-годишната актриса е по-щастлива и задоволена от живота си от всеки път. И също така въобще не си губи времето да се връща към моменти от предишното.

За предходните си връзки и бракове тя споделя, че са просто отдалечен спомен. " Бракът ми със Силвестър Сталоун беше толкоз от дълго време, че не мисля за него. Понякога ми се коства, че въобще не се е случвало ", откровена е Бриджит Нилсен.

Тя обаче не споделя това с неприятни усеща и с желанието да обиди някогашния си, само че от края на късия им брак просто е минало доста време. Сякаш цялостен различен живот, както го разказва самата тя.

" Нямам визия какво се случва с този човек. Продължаваш напред, разбираш ли? Толкова си ангажиран да правиш други неща, че може да си помислиш: " Чакай, по какъв начин се споделяше? ", споделя през смях Бриджит Нилсен.

Сега тя е щастливо омъжена за с 15 години по-младия от нея Матиа Деси и преди пет години роди петото си дете, щерка на име Фрида.

" Чаках дълго време за Фрида ", признава. Преди раждането на момиченцето тя прекарва цели 13 години в опити да зачене ин витро и е безпределно щастлива, че в последна сметка се е получило.

Въпреки че дефинира ролята си на майка като същинско самодоволство, Бриджит не крие, че ѝ липсва актьорството.
 Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - по какъв начин Джейк Блум е стопил ледовете сред двамата
Човекът, стопил ледовете сред Сталоун и Шварценегер

Години на съревнование минават в положително другарство

" Все още получавам доста екшън сюжети и в действителност в този момент продуцирам екшън филм. Но бих желала да направя комедия, нещо занимателно и оптимистично. Не знам дали иска ми се случи, само че съм отворена за всичко ", споделя Бриджит Нилсен пред People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР