От 19 юли до 23 декември, благодарение на ретроградното движение

...
От 19 юли до 23 декември, благодарение на ретроградното движение
Коментари Харесай

От днес до Коледа болката се превръща в сила с Хирон

От 19 юли до 23 декември, с помощта на ретроградното придвижване на метеорита Хирон, който е виновен за страстите, възприятията, паниките ни, които понатрупахме в остатък през последните месеци, че и 2 години, ще имаме опция да излекуваме болките и да ги превърнем в нови сили.

Единствената не-планета, която има значение в астрологията, ще "шета " сред сблъскващите се титани Сатурн и Уран, за които през вчерашния ден писахме, че започнаха своята война на статуквото/стабилността против промяната/предизвикателството, която ще се отрази всячески на всеки от нас. Хирон ще обезпечи на по-духовните от нас силата да оцелеят в тази специфична интервенция, приключваща с пика на междузвездните войни на 20 декември.- деня, по който се познава идната година. Хирон ще ни избавя 3 дни по-дълго, досами Бъдни вечер.

Той е лек и разтуха за тези, които имат вяра, че точно през раните ни прониква светлината на по-доброто, което непроменяемо идва, чака ни оттатък отчаянието и несбъднатите очаквания и фантазии. Както гласи мъдростта ни на деня: "Ако човек има същински чисто сърце, най-после ще победи ". Което би трябвало да помним, да желаеме. И в което имаме вяра.

Астероидът - избавител е най-силен в Овен, което е знакът на упоритостта, смелостта, увереността. Идеята е да се освободим от предишното, от грешките, от неразбираемите и недобрите връзки от всевъзможен тип и темперамент, с цел да не ни задържат и да не ни гнетят, да не ни лимитират и да не ни пречат да растем. А растежът е обвързван с болежка, няма по какъв начин, усещали сме го и физически от рухването на млечните зъби до поникването на мъдреците.

Добре е, че астролозите ни дават обещание избавление най-после, а те този филм са го гледали всякога, когато Хирон е минавал през тази своя фаза, до момента в който ние не сме знаели какво ни се случва и сме се вайкали. При това успеха ни ще пристигна баш в наверечието на Коледа - раждането на светлината посред мрака. Наистина нещата се подреждат сами в съвършен ред.

Хирон оказва помощ да разберем същински и надълбоко, че това, което одобряваме като неприятно в живота в действителност е урок, който ни се дава, с цел да се спасим от някой или от нещо, което не е за нас. Тоест, всяко зло е за положително. Наистина.

Без болежка, горест, паника, по какъв начин бихме могли да оценим по достолепие идващите по-късно победи и наслади?! Както споделят спортистите: "Без болежка няма победа ".

В този цикъл, изключително първоначално му - упования турболентен интервал от 25 юли до 16 август, плюс - минус 5 дни, не се опасявайте да мислите за негативите от предишното - тези неприятни хора, връзки, моменти, истории, събития, интервали от живота, които оценяваме за себе си като мъчителни. Спокойно ги означете, тоест - направете ги знаци на това, което си отива. Не ги наричайте "злини ", а им сложете в съзнанието си етикета "опит ". Защото те тъкмо това и съставляват. А какво вършим с опита - другото име на своите неточности? Ако сме умни или най-малко, в случай че сме хитри, използваме ги не като възглавница, над която да роним сълзи, а като учебник кое НЕ би трябвало повече да бъде по този начин.

Това към този момент се назовава мотивация. За някого бързичко - след 10 - 20 август, за другиго - постепенно и бавно - чак до Коледа, това ще донесе сигурно по-добри дни. Или, с други думи, сбъднати за положително фантазии, които можем умерено да назоваваме и чути&отговорени молебствия.

Наталия Каменова

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР