От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция Програма БНТ1“

...
От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция Програма БНТ1“
Коментари Харесай

Емил Кошлуков е новият програмен директор на БНТ1

От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция „ Програма БНТ1 “ на медията.

Като програмен шеф, той ще отговоря за стратегическото обмисляне на главния канал на Българска национална телевизия.

Дирекцията включва два от основните продуцентски центрове, които развиват както вътрешния капацитет на малкия екран, по този начин и привличането на самостоятелни външни продуценти, прецизират от пресцентъра на медията.

През август Кошлуков се яви на състезанието за общоприет шеф на Българската национална телевизия, извоюван от Константин Каменаров.

„ Емил Кошлуков потвърди, че има съвременна визия за публичната телевизия, освен това го направи намерено и обществено. Не е наложително съперниците да са и противници. Присъединяването на мощни персони с професионални качества е приоритет за Българска национална телевизия “, съобщи през днешния ден генералният шеф Константин Каменаров.

От документите, с които Кошлуков кандидатства за общоприет шеф на Българска национална телевизия, стана ясно, че през последната година той е работил като програмен шеф на Алфа - малкия екран на партия Атака. На представянето на концепцията си в Съвет за електронни медии Кошлуков твърдеше, че е отговарял единствено за програмирането, не е произвеждал продукция в ТВ Алфа.

Емил Кошлуков беше член на Координационния съвет на Съюз на демократичните сили и участник в Националната кръгла маса през 1990 година като пратеник от Съюз на демократичните сили. В интервала 1991 – 1996 година учи политология в Калифорнийския университет. От 2001 година е народен представител в Народното събрание от листата на Национална движение „Симеон Втори". През 2004 година основа партия „ Новото време “.

Кошлуков беше за малко и изпълнителен шеф на TВ7 и News7, водеше предаването " Факторът Кошлуков " по ТВ7. В интервала 2014 - 2015 година беше в борда на шефовете на ТВ СЕДЕМ ЕАД.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР