От 17 март до 31 март се прекратява работата по

...
От 17 март до 31 март се прекратява работата по
Коментари Харесай

Ограничават персонала и взимат мерки срещу коронавируса на територията на „Мини Марица-изток” ЕАД

От 17 март до 31 март се приключва работата по откривка в „ Мини Марица-изток “ ЕАД, а добивните сектори не престават да работят, оповестиха от сдружението.

Това бе решено на днешното съвещание на оперативния щаб за ограниченията за попречване разпространяването на ковид Коронавирус 19, който бе образуван в сдружението. Мярката няма да докара до проблеми с ритмичното доставяне с въглища на Топлоелектрическа централа от комплекса.

В момента „ Мини Марица- изток “ ЕАД разполагат с задоволително количество разкрити въглища, които обезпечават работата на топлоцентралите от комплекса. За основаване на добра методика на предварителна защита в минния комплекс, поради оповестеното изключително състояние в страната, оперативният щаб ще бъде в директна връзка с Областния действен щаб в Стара Загора.

Предприемат се разнообразни форми за неприсъствие на работа, целящи минимизиране броя на нужния личен състав за естественото протичане на активността на комплекса и обезпечаване на естествените доставки на въглища за централите.



От през днешния ден достъпът на външни лица в постройките на територията на „ Мини Марица-изток “ ЕАД е преустановен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР