От 17 до 31 юли включително VIVACOM предлага таблети с

...
От 17 до 31 юли включително VIVACOM предлага таблети с
Коментари Харесай

Happy Weeks с отстъпки на таблети във VIVACOM

От 17 до 31 юли в това число VIVACOM предлага таблети с отстъпка до -100 лева от постоянните цени. Намаленията са годни при възобновяване на настоящ или при подписване на нов срочен контракт за тарифни проекти i-Traffic L+, XL+, XXL и XXL+ или при закупуване на таблет с еднократно или разсрочено заплащане. 

Сред предлаганите модели е Huawei MediaPad M5, който е с 10,8-инчов екран. Таблетът употребява процесор Kirin 960s за оптималната продуктивност при игри, HD филми и мултитаскинг, за които оказва помощ и наличната 4GB RAM памет. Освен нея, потребителите имат разполагаем 64GB вградена памет, както и слот за MicroSD карта с потенциал до 256GB. MediaPad M5 е първият таблет на производителя с технология за бързо зареждане – QuickCharge в композиция с USB Type-C. Той се предлага на цена от 23,98 лева на месец с проект i-Traffic L+.

Друго неустоимо предложение е Samsung Galaxy Tab S4, който се предлага в комплект с клавиатура. Той разполага с мощен 10-nm AP процесор, който разрешава безпроблемна работа в мултитаскинг режим, 64 GB вътрешната памет и MicroSD
слот за до 400 GB външна памет. Моделът е с усъвършенстван S Pen със страховит нов дизайн, който прави всяко придвижване необикновено елементарно. Таблетът се предлага на цена от 49,98 лева на месец с тарифен проект i-Traffic L+.

В промоционалния лист влиза също и Samsung Galaxy Tab A в комплект с автентичен аксесоар. Със своя 10.1-инчов екран и бърз 8-ядрен процесор Exynos, таблетът дава опция за мултитаскинг, посредством разпределение на дилемите към обособените ядра. Батерията му е с устойчивост до 13 часа, а опцията Quick Connect разрешава лесното прекачване на филми, видеа и фотоси непосредствено към smart тв приемник. Samsung Galaxy Tab A се предлага на цена от 9,98 лева на месец с проект i-Traffic L+.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР