От 17:45 часа днес Черно море ще приеме на Тича

...
От 17:45 часа днес Черно море ще приеме на Тича
Коментари Харесай

Черно море търси задължителна победа днес срещу Крумовград

От 17:45 часа през днешния ден Черно море ще одобри на " Тича " тимът на Крумовград в дуел от 18-ия кръг на Първа лига.

При победа през днешния ден моряците могат да оглавят класирането. В момента " Черно море " са на втора позиция с актив от 36 точки, колкото има и тимът на " Лудогорец ", само че с мач по-малко. С 39 точки водачи са ЦСКА с мач повече от " Черно море ".

Треньорът Илиян Илиев дефинира група от 21 футболисти за семейството. Заради травма навън за срещата са на Брено Тейшейра, на който му следва интервенция на коляното, и Велислав Василев, който също е с контузия.

Всички останали играчи са линия за дуела в неделя от 17:45 часа на стадион „ Тича “ във Варна. Цената на билетите за дуела е 12 лв. и могат да се закупят в мрежата на Ивентим, а в деня на мача ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 15 часа.

Главен рефер на среща на стадион " Тича " във Варна е Иво Андреев, а помощници ще му бъдат Петър Митрев и Станислав Станев. Четвърти арбитър ще е Мартин Живков, а за ВАР ще дава отговор Валентин Железов, с помощник Станимир Илков. Георги Нарлев пък ще е съдийски наблюдаващ.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР