От 17.00 ч. до 19.30 ч. потокът от автомобили на

...
От 17.00 ч. до 19.30 ч. потокът от автомобили на
Коментари Харесай

ВАЖНА информация от КАТ за прибиращите се след голямото празнуване!

От 17.00 ч. до 19.30 ч. потокът от коли на входовете на столицата ще е най-интензивен. Това сподели по време на брифинг комисар Тенчо Тенев, шеф на "Пътна полиция’’ към Столична дирекция на вътрешните работи, представен от „ Фокус “.

„ Приоритетно пускаме придвижването от Пловдив за София “, сподели комисар Тенев. Той обърна внимание, че светофарът там се задържа по минута и половина до три, с цел да могат да се приберат колите. „ На всички други останали входове на територията на София имаме наши патрулни екипи “, сподели началникът на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи и посочи, че малко по-натоварено е придвижването в региона на Панчарево при разклона за Южната дъга в посока „ Младост “.

„ Имаме и реверс на Владая, там придвижването се реализира в две ленти в посока София и ще продължи до 18 ч. “, сподели комисар Тенев и добави, че реверс има и на един от тунелите на автомагистрала „ Люлин “, където придвижването също е в двете посоки. Комисар Тенев разясни, че най-вероятно и на следващия ден сутринта хората ще пътуват към София.

„ Опитът ни последните няколко години демонстрира, че с изключение на през днешния ден, хората през утрешния ще станат малко по-рано, с цел да влязат в София “, сподели комисарят и увери, че и на следващия ден заран „ Пътна полиция “ ще има екипи на входните артерии на столицата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР