От 16-ти до 23-ти март 2018г., в залите на Фестивален

...
От 16-ти до 23-ти март 2018г., в залите на Фестивален
Коментари Харесай

Гледаме най-добрите филми на годината по време на София Филм Фест във Варна

От 16-ти до 23-ти март 2018г., в залите на Фестивален и конгресен център ще се организира деветото издание на София Филм Фест във Варна В рамките на 10 дни фестивалът ще предложи на своите правилни почитатели 18 от най-новите международно приети ленти на огромен екран. Откриването ще се състои на 16-ти март от 19:00 часа с първия филм, очакван в програмата – огромният победител от 30-ите Европейски кино награди и притежател на Златна палма от Кан – " Квадратът “ на Рубен Йостлунд.

Варненската аудитория ще има шанса да преживее невероятните истории на хитови заглавия, постигнали забележителен триумф на едни от най-престижните кинофестивали в света.

В селекцията на София Филм Фест във Варна 2018 участват филми като: " Нелюбов “ на Андрей Звягинцев – притежател на премията на журито от фестивала в Кан, " Невидима Нишка “ на Пол Томас Андерсон, почетен с Оскар и БАФТА 2018 за най-хубав дизайн на костюми и възхитилият Венеция " Фокстрот “ на израелския режисьор Самуел Маоз, който справедливо получи 3 наградата, измежду които и огромната премия на журито " Сребърен лъв “, премията Атина’17  за най-хубав режисьор и безусловно " обра “ премиите Тел Авив’17.  

Стилният асортимент включва още невероятния " Луната на Юпитер “ на Корнел Мундруцо, който завоюва Остин `17 – Най-добър режисьор на приказен филм и носителят на огромните награди на Бон’17 и Сънданс’17 – " Убийство в Кайро “.

В програмата на фестивала на драго сърце откриваме и добре познати имена като невероятната Даян Крюгер и кино лентата " Без благосклонност “, за който получи наградата за най-хубава актриса в Кан и " Проектът Флорида “ с присъединяване на удостоения със Златна мечка на Берлинале за повсеместен принос в киното - Уилям Дефо.

Тазгодишното издание на София Филм Фест във Варна впечатлява с блестяща и завладяваща селекция, сплотяваща приети заглавия с друг взор върху безконечни проблеми, в която всеки може да открие новото си обичано кино прекарване.

Билетите са в продажба касите на ФКЦ на постоянна цена от 8лв, 6лв. за учащи, студенти и хора в неравностойно състояние и 5 лева при закупуване на 5 или повече билета. Пълната стратегия, както и спомагателна информация на страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/SFFVarna/. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР