От 16 октомври 2019 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата

...
От 16 октомври 2019 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата
Коментари Харесай

Лудогорец стартира продажбата на билетите за мача с Еспаньол в Барселона

От 16 октомври 2019 година (сряда) ПФК Лудогорец започва продажбата на билети за мача с Еспаньол в град Барселона, който ще се играе на 07.11.2019 година от 21:00 ч. локално време на стадион RCDE. Цената на един билет е 45 евро, съобщама уеб сайтът на "орлите ".

Продажбата ще се прави по следния метод:

*За почитатели от Разград - заплащане на място в евро на клубната база и издаване на ваучер.

* За почитатели от България и такива, живущи отвън страната - със поръчка на мейл [email protected], авансово заплащане по банков път и издаване на ваучер.

Желаещите да закупят билети за дуела в Барселона е належащо да оставят три имена и номер на документ за идентичност (лична карта или интернационален паспорт).

Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „ Каталуния Барселона Плаза “, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 17,30 ч. локално време. Веднага по-късно всички последователи, притежаващи билет за бранш „ Гости “ би трябвало да стигнат до стадион RCDE с публичен превоз. Феновете ще употребяват влакче от спирка PL Espana, намираща се покрай хотел „ Каталуния Барселона Плаза “ до стадион RCDE (спирка Cornella Riera). Цената на един курс с влакчето е 2 евро.

На стадион RCDE ваучери за билети няма да се разменят според разпоредбите на тима хазаин и локалната полиция.

Процедурата по издаване на билет посредством поръчка на мейл е следната - всеки искащ да гледа онлайн дуела на би трябвало да изпрати поръчка чрез имейл до [email protected]. На деклариралите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, с цел да бъде направено заплащане по сметка на ПФК Лудогорец. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал поръчка ще се снабди с ваучер. Ваучерът ще има неповторим бар код и подсигурява на лицето, че сполучливо е заплатено място за мача. В деня на срещата 07.11.2019 година, ще се заменят ваучерите за годни билети на в хотел „ Каталуния Барселона Плаза “.

Важно! Клубът уведомява последователите, които ще поддържат Лудогорец на стадион RCDE, че локалните закони не разрешават продажбата на билети за бранш „ Гости “ в деня на мача, както от тима хазаин, по този начин и от тима посетител.

Феновете би трябвало да съблюдават прецизно инструкциите по отношение на размяната на ваучери с билети и напредването до стадиона.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР