От 16 март се спират всички изпити за получаване на

...
От 16 март се спират всички изпити за получаване на
Коментари Харесай

Желязков: От 16 март се спира провеждането на шофьорски изпити

От 16 март се стопират всички изпити за приемане на удостоверение за ръководство на моторни транспортни средства. Това разгласи на брифинг министърът на превоза Росен Желязков.

" Беше подложен въпросът за това, че тежкият трафик се задържа по границите. От през днешния ден усложненията бяха на италиано-словенската граница. Председателят на Еврокомисията пое ангажимент този проблем да откри своето решение, посредством гарантирането на трансевропейски коридори ", съобщи той.

" Нашите посолства работят съществено по тематиката. Имаме уверението, че казусът ще откри своето решение. България не затваря своите граници и подсигурява умерено прекосяване през нейната територия. Същото важи за въздушния и железопътния превоз. Нашата задача е да осигурим сигурност на доставките и транспортния бранш ", добави Желязков.

" Изпратих инспекция за ограниченията, които се взимат на летище София. Получихме сигнали, че те не се вземат или са прекомерно малко. Очаквам отчет. По отношение на разпространяването на печата - подобен е карантиран. Ще работят и бензиностанции, и супермаркети ", сподели още министърът.

Мерките, които си взимат, ще бъдат оповестени на страниците на организациите и ведомствата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР