От 16 март Русия ограничава редовни полети с всички страни

...
От 16 март Русия ограничава редовни полети с всички страни
Коментари Харесай

Русия ограничава въздушния трафик с ЕС

От 16 март Русия лимитира постоянни полети с всички страни от Европейски Съюз , с изключение на полетите от Москва до столици и назад , оповестява ТАСС.

Въздушният трафик с Швейцария и Норвегия също е стеснен , с изключение на полетите до Женева и Осло , оповестява оперативният щаб за попречване и надзор на новата коронавирусна зараза.

" За да се обезпечи държавната сигурност, да се отбрани публичното здраве и да не се популяризира нова коронавирусна зараза на територията на Русия, оперативният щаб реши краткотрайно да ограничи пътническия въздушен трафик от 00:00 ч. На 16 март 2020 година московско време от територията на Руската федерация на територията на европейските страни членки и назад, като се изключи постоянни полети Москва - столицата на страната - член на Европейския съюз (и обратно), реализирани през интернационалното летище Шереметиево (терминал F ) ", се споделя в отчета.

Отбелязва се, че постоянните полети с Швейцария също са лимитирани, като се изключи полетите Москва - Женева и Норвегия, като се изключи полетите Москва - Осло.
 СЗО разгласи: Европа към този момент е център на пандемията с ковид Обновена
СЗО разгласи: Европа към този момент е център на пандемията с ковид

Вече над 5000 души са умряли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР