От 16 до 22 април изборът на италиански продукти в

...
От 16 до 22 април изборът на италиански продукти в
Коментари Харесай

Пуснаха нови италиански продукти в Кауфланд

От 16 до 22 април изборът на италиански артикули в Kaufland България става още по-богат и кондензиран с редица достоверни оферти от италианската кухня, които комерсиалната верига сервира на потребителите в границите на седмицата.

Специалната селекция от достоверни италиански артикули на Kaufland България добавя разнообразния непрекъснат подбор на веригата от италианската кухня. Предложенията стартират с обичайните антипасти – разнообразни типове прошуто, италиански сирена, морски деликатеси – включват обичаната паста и лазаня болонезе, неустоимият италиански сладолед, гарниран с няколко типа мощно италианско кафе и приключват с достоверните пенливи виновност, ликьори, аперитиви и бира, и не на последно място - грапа. 

Майстори в изкуството да живеят за мига, италианците възприемат храненето не като нужда, а като ежедневен празник. Италианският жанр на хранене  бързо и елементарно трансформира вкусните, деликатно подбрани артикули, в кулинарни шедьоври.

Kaufland България сервира вълшебния „ долче “ усет на италианската класическа кухня с нужното за елементарно подготвяне на обичайното средиземноморско меню. Така всеки може, типично по италиански, да трансформира храненето в същински обред.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР