От 16 до 18 май в Интер Експо Център предстои

...
От 16 до 18 май в Интер Експо Център предстои
Коментари Харесай

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ – Светът на медицината, събран в едно изложение

От 16 до 18 май в Интер Експо Център следва да се организира едно от най-значимите събития в медицинския отрасъл - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Международното ревю с дългогодишна история ще събере за 52-и път на едно място експерти и водещи компании от промишлеността, с цел да обменят опит и да покажат най-новото от света на медицината и денталната медицина. В рамките на три дни посетителите ще могат да прегледат над 850 марката, да се срещнат с над 200 изложители, да се срещнат с повече от 250 нововъведения, както и да вземат участие в богатата съпътстваща стратегия от демонстрации, лекции, семинари, на практика курсове, презентации и други

Организаторите регистрират мощен растеж в записването на нови участици – над 55 нови компании, с което общият брой на изложителите наброява над 200. Така тaзи година в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ присъединяване ще вземат директни изложители от 19 страни. Сред тях са България, Англия, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Словения и Латвия. Участие вземат и български производители на здравна и дентална техника, съоръжение, материал и консумативи. Това несъмнено е гаранция както за многообразие, по този начин и за добра платформа за продан на опит, контакти и потребни препоръки.



БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2018 ще предложи богат набор от здравна техника, съоръжение, болнично и лабораторно обзавеждане; офталмологична инсталация и консумативи, технологии за естетичната медицина, ортопедия и рехабилитация; медицински принадлежности и артикули на фармацията; дентална техника, съоръжение и обзавеждане на клиники/кабинети; зъботехническо съоръжение, инсталация, принадлежности, материали и консумативи, както и артикули за стерилизация и профилирано работно облекло.



Освен многообразие от изложители, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи на всички гости и богата съпътстваща стратегия. Тя ще включва демонстрации, лекции, семинари, на практика курсове и презентации. Повече детайлности и елементи може да прочетете тук.



За шеста поредна година интернационалното ревю БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще зарадва петима специлисти, посетили събитието, с ваучер на стойност 2000 лева Участие в обичайна самодейност ще може да вземе всеки клиент, попълнил анкетна карта. Победителите ще могат да употребяват ваучерите за закупуване на техника и консумативи от компании изложители на „ Булмедика/Булдентал 2018 “. Целта на самодейността, както всяка година, е да се подкрепи стремежът на изложителите и на медицинските експерти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване. Изложението ви чака от 16 до 18 май в Интер Експо Център.

За повече информация може да посетите: http://bulmedica.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР