От 16 до 17 юни 2018 г., град Тетевен отново

...
От 16 до 17 юни 2018 г., град Тетевен отново
Коментари Харесай

Тетевен отново беше част от програмата на фестивала Здравей, здраве!

От 16 до 17 юни 2018 година, град Тетевен още веднъж бе хазаин на фестивала „ Здравей, Здраве!”. Целта е разпространение здравословния метод на живот във всички негови аспекти и стимулиране потреблението на здравословни артикули и услуги.
Фестивалът се откри от доктор Светла Балтова и господин Свилен Русинов – Зам.-кмет на Община Тетевен. Г-н Свилен Русинов като някогашен състезател, с наслада откри фестивала и поздрави гостите. Той сподели, че изцяло поддържа здравословния метод на живот.
Дните на фестивала минаха през разнообразна стратегия, на която посетители и тетевенци се любуваха. Участниците бяха от разнообразни възрастови групи. И двата дни започнаха със утринна паневритмия с жива музика. Имаше както занимания от лекционен вид, по този начин и йога, песни, медитация. Групи от Тетевен, София, Пловдив и други, посетиха Параклиса на вр. Острич, с.Бабинци, Тетевен, както и медитираха в региона на водопада,,Скока “ в Тетевен.
Съветът на уредниците на фестивала и Община Тетевен още веднъж си партнираха в името на прелестната идея, каквато е здравословният метод на живот и даряването на познания и умения в обща изгода. И тази година те съумяха да проведат едно потребно събитие, което имаше значителен интерес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР