От 15 юни във Великобритания ще бъде разрешено посещението на

...
От 15 юни във Великобритания ще бъде разрешено посещението на
Коментари Харесай

Великобритания отваря молитвените домове и магазините от 15 юни

От 15 юни във Англия ще бъде позволено визитата на молитвени домове за самостоятелни молебствия, заяви представител на държавното управление в страната. Стъпката за отварянето на молитвените храмове е поредна в облекчаването на ограниченията против ковид.
Въпреки че страната е на второ място в света след Съединени американски щати по брой умряли от инфекцията - над 40 хиляди, държавното управление непрестанно разхлабва признатите ограничавания.
От кабинета на премиера Борис Джонсън оповестиха, че груповите служби и молитвените събирания на хора към момента остават неразрешени заради опасения, че вирусът се популяризира най-бързо в затворени пространства.
" Хората от всички вероизповедания демонстрираха голямо самообладание и не съумяха да отбележат Великден, Пасха, Рамадан и други празници в затворените молитвени домове по обичайния метод - благодари им ", съобщи в свое изказване секретарят на общностите Робърт Джерик.
След като в цяла Европа случаите на заразяване понижават, Англия внимателно, само че несъмнено пристъпва към отчасти отваряне на учебните заведения и обновяване на главната бизнес активност, която също пострада от рестриктивните мерки, наложени в страната на 23 март.
На 15-ти юни ще бъдат отворени дефинитивно и множеството магазини, както и заведения за хранене, които ще могат да одобряват клиенти при стеснен потенциал.
Правителството на Джонсън бива подложено на критика непрестанно поради епидемията - в началото поради късното въвеждане на ограниченията, а в този момент - разади ранното им разхлабване. Основни терзания на премиера, обаче, остават плануваните последващи талази на епидемията, които биха могли съществено да обиден така и така слабата английска стопанска система след вируса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР