От 15 юни, след като изтече обявената извънредна епидемична обстановка

...
От 15 юни, след като изтече обявената извънредна епидемична обстановка
Коментари Харесай

След 15 юни остават само социалните мерки


От 15 юни, откакто изтече оповестената изключителна епидемиологична конюнктура,ще останат в действие единствено обществените ограничения. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов на първото присъствено съвещание на Министерски съвет от началото на изключителното състояние.

В началото на съвещанието, Борисов отдели време да назидава министрите и да им изясни за какво би трябвало да са с маски. После се оплака,че това било поради недомислие: „ Недомислието на заповедта по какъв начин ни се отрази и на нас. Ако донесем по една паница с ястие, може да сте без маски, в случай че е ресторант, може да сте без маски, а в този момент би трябвало да сте с маски. Представете си по какъв начин наподобява това. Сега сме се маскирали. Ако донесат ястие, може да сме без маски. Честит рожден ден на Емил Караниколов. Ако приемем бонбоните за ядене, може да свалим маските “.

После още веднъж опита да се оправдае поради хаоса с ограниченията и заповедите на Министерство на здравеопазването: „ Всеки ден сътворяваме проблем на хората с нещо недомислено. Ако имате редкия късмет да мога да разпоредя какво да се случи, на друго място ще се чудят какво и по какъв начин да създадат. На 15 юни изтича изключителното санитарно състояние. На 15 юни би трябвало да падне всичко, а да останат единствено обществените ограничения “. Така и не стана ясно какво тъкмо има поради Борисов под „ обществени ограничения “.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР