От 15 юни любителите на планинските приключения имат възможност да

...
От 15 юни любителите на планинските приключения имат възможност да
Коментари Харесай

Пуснаха лифтовете до Черни връх за лятото

От 15 юни феновете на планинските завършения имат опция да стигнат с въжен превоз съвсем до най-високата точка на Витоша - Черни връх (2290 м.н.в). В събота бяха пуснати лифтовете " Витошко лале 1 " и " Витошко лале 2 ". Те ще бъдат разполагаем на всички, които обичат разходките из Витоша и желаят да се насладят на спокойствието и прохладата, които носи планината през лятото.
До " Алеко " може да се стигне с кабинковия въжен превоз " Симеоново - Алеко ", който също работи от 15 юни. Цените на билетите за него са 12 лв. за еднократен билет и 17 лв. за отиване и връщане.
Ще има и комбинирани билети на преференциални цени. 25 лв. ще коства използването на кабинковия и седалковите лифтове в границите на един ден.
" Витоша ски " пуска и фамилни комбинирани билети - по 55 лв. за семейство с едно дете и 60 лв. - с две деца. Деца до 6 години се возят гратис.
Използването единствено на седалков въжен превоз в посока ще бъде 7 лв., а за двата лифта - " Витошко лале 1 " и " Витошко лале 2 " - 12 лв.. В двете направления цената е 17 лв.. Картата за седалковите лифтове за колоездачи ще коства 30 лв.. Всички уреди ще работят през почивните и празничните дни доникъде на месец ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР