От 15 юни любителите на планинските приключения имат възможност да

...
От 15 юни любителите на планинските приключения имат възможност да
Коментари Харесай

С лифт до Черни връх през лятото

От 15 юни феновете на планинските завършения имат опция да стигнат с въжен превоз съвсем до най-високата точка на Витоша - Черни връх (2290 м.н.в). В събота бяха пуснати лифтовете "Витошко лале 1 " и "Витошко лале 2 ". Те ще бъдат разполагаем на всички, които обичат разходките из Витоша и желаят да се насладят на спокойствието и прохладата, които носи планината през лятото.

До "Алеко " може да се стигне с кабинковия въжен превоз "Симеоново - Алеко ", който също работи от 15 юни. Цените на билетите за него са 12 лв. за еднократен билет и 17 лв. за отиване и връщане.

Ще има и комбинирани билети на преференциални цени. 25 лв. ще коства използването на кабинковия и седалковите лифтове в границите на един ден.

"Витоша ски " пуска и фамилни комбинирани билети - по 55 лв. за семейство с едно дете и 60 лв. - с две деца. Деца до 6 години се возят гратис.

Използването единствено на седалков въжен превоз в посока ще бъде 7 лв., а за двата лифта - "Витошко лале 1 " и "Витошко лале 2 " - 12 лв.. В двете направления цената е 17 лв.. Картата за седалковите лифтове за колоездачи ще коства 30 лв.. Всички уреди ще работят през почивните и празничните дни доникъде на месец ноември.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР