От 15 юни 2020 г. Владимир Данаилов е новият член

...
От 15 юни 2020 г. Владимир Данаилов е новият член
Коментари Харесай

Владимир Данаилов е новият член на Управителния съвет на Фонда на фондовете

От 15 юни 2020 година Владимир Данаилов е новият член на Управителния съвет (УС) на Фонда на фондовете. До момента той извършва длъжността заместник-кмет по направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване " в Столична община.

Владимир Данаилов има бакалавърска степен по " Индустриален мениджмънт " в Техническия университет – София, както и магистратура по " Бизнес администрация " в Американския университет. Той разполага с богат опит в обществения и частния бранш у нас и в чужбина.

От 2016 година оглавява Столична общинска организация за приватизация и вложения (СОАПИ), където съумява да увеличи икономическото развиване и интереса на интернационалните сътрудници и вложители към българската столица. Изградени са партньорства с европейски градове като Виена и Лондон, а София е показана на голям брой интернационалните събития.

Резултатите на Агенцията в този интервал дават съображение в Столична община да се сътвори ново направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развитие``, чието ръководство Данаилов поема в качеството му на заместник-кмет от началото на 2020 година.

Владимир Данаилов се причислява към екипа на Фонд на фондовете в миг, в който огромна част от обществения запас на Дружеството е контрактуван и се влага ускорено в съответни планове и начинания, както и в миг, в който сдружението приспособява своите принадлежности за отговор на провокациите от пандемията COVID-19.

Паралелно, Фондът следва да се приготви за новия програмен интервал 2021-2027 година, където се чака средствата за финансови принадлежности да са с повишен размер.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР