От 15 юли ще заработи нова светофарна уредба, която ще

...
От 15 юли ще заработи нова светофарна уредба, която ще
Коментари Харесай

Нов светофар на възлово кръстовище в центъра на Стара Загора

От 15 юли ще проработи нова светофарна уредба, която ще контролира придвижването на кръстовището на улица „ Генерал Гурко “ и бул. „ Руски “ в Стара Загора. Новият светофар ще улесни прекосяването на коли в пиковите часове и ще сведе до най-малко предпоставките за пътнотранспортни катастрофи (ПТП). Съоръжението е построено по Компонент " Изгpaждaнe нa cиcтeмa зa yпpaвлeниe нa гpaдcĸия тpaнcпopт “ на Проект „ Moдepнизaция и paзвитиe нa ycтoйчив гpaдcĸи тpaнcпopт в гpaд Cтapa Зaгopa "  - фaзa II.
Системата за ръководство на градския превоз включва въвеждане на видеонаблюдение на 37 кръстовища в града, замяна на светофарни уредби, видеонаблюдение в 14 тролея, внедряване на система за ръководство и надзор на трафика с съвременна технология, трафик детектори, светофарни екрани и устройства и система за даване на приоритет на рейсовете, обслужващи градския превоз.
С реализирането на плана ще се реализира сходство с хоризонталните политики на Европейски Съюз, което ще докара до реализиране на по-голяма прелест на градския превоз с помощта на усъвършенстваната досегаемост, до възстановяване на функционалността на града в границите на общината, на подвижността за цялото население, като се натъртва на екологичен пътнически превоз - публичен превоз, велосипедни и пешеходни зони, и на сигурността на превоза. Ще се понижат. тапите на придвижването и ще се подобрят вероятностите на градския превоз. Чрез понижаване на излъчванията ще се усъвършенства и опазването на околната среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР