От 15 юли руските власти възнамеряват да възобновят гражданските полети.

...
От 15 юли руските власти възнамеряват да възобновят гражданските полети.
Коментари Харесай

Русия възобновява гражданските полети

От 15 юли съветските управляващи имат намерение да възобновят гражданските полети. Предстои началото на диалози сред съветското министерство на превоза и авиационните управляващи и задграничните сътрудници, сподели вицепремиерът Татяна Голикова, която оглавява оперативния щаб за предизвестие против разпространяването на ковид. Тя заяви и критериите за възобновяване на въздушните връзки с другите страни, а точно: случаите на Covid-19 да не надвишават 40 на 100 000 души, среднодневният растеж през последните 2 седмици да не надвишава 1%, а показателят на разпространяване на инфекцията да е под единица.

От Росавиация оповестиха, че към този момент са изпратили оферти за възобновяване на полетите до няколко страни, без да уточнят до кои.

Русия затвори въздушното си пространство в края на март като мярка против разпространяването на ковид. С над 700 000 инфектирани от началото на пандемията страната е на четвърто място в света по този индикатор след Съединени американски щати, Бразилия и Индия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР