От 14:00 до 18:00 часа днес звената Български документи за

...
От 14:00 до 18:00 часа днес звената Български документи за
Коментари Харесай

751 удостоверения за гласуване издадени от МВР, два пожара в избирателни секции


От 14:00 до 18:00 часа през днешния ден звената „ Български документи за идентичност “ при Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издали 120 удостоверения. От 21.05.2019 година досега общо издадените удостоверения са 751. Това сочат данните от Ситуационния център на Министерство на вътрешните работи.

Криминогенната конюнктура на територията на страната е спокойна.

Охрана на границата

Към 18:30 часа е спокойна оперативната конюнктура в зоните на отговорност на всички Регионални дирекции „ Гранична полиция “ при ГДГП. Няма данни за нерегламентирани обществени мероприятия и нарушавания на публичния ред.

Поради натоварен трафик на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево има към 3 км струпване на излаз за товарни коли. Трафикът през останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт на границите на страната е с естествена активност на пътникопотока.

Пожарна сигурност

В процеса по обезпечаване на пожарната сигурност на обектите, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, са получени два сигнала за катастрофи на територията на  Пловдив и Бургас - повреди в електрическата система при две изборни секции. Изборният развой не е преустановяван, повредите са отстранени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР