От 14:00 часа на 8 май до 02:00 часа на

...
От 14:00 часа на 8 май до 02:00 часа на
Коментари Харесай

В ход е 3-дневна спецакция на Пътна полиция


От 14:00 часа на 8 май до 02:00 часа на 11 май на територията на цялата страна е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на пътното придвижване. Основното, за което ще наблюдават екипите, е погрешно изпреварване, лишаване на преимущество на останалите транспортни средства и на пешеходците, недопускане на прекосяване на забраняващ сигнал на светофарните уредби, сподели по време на брифинг основен контрольор Николай Крушарски от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП. Патрулите ще бъдат прецизни и във връзка с потребление на предпазни средства от водачите и пасажерите, съществуване на наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “, недопускане на ръководство от неправоспособни водачи, както и недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техните аналози.

Успоредно с това ще се прави и надзор на скоростните режими, като за задачата ще се употребява цялата налична техника от стационарни, портативни и стационарно-преносими камери. 

Специален акцент в интервенцията са водачите на дву- и триколесни моторни превозни  средства. При тях ще се следи за недопускане на ръководство от неправоспособни водачи, положението и вярното слагане на регистрационния номер. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР