От 1300 евро без ДДС на кв. метър е цената

...
От 1300 евро без ДДС на кв. метър е цената
Коментари Харесай

Ако Цачева и Цветанов играеха хоро в село Марково....

От 1300 евро без Данък добавена стойност на кв. метър е цената за жилища на първия етаж и до 2000 евро без Данък добавена стойност. за жилищата на последния етаж. Това са цените, изпратени в оферта към клиент, който през септември 2016 година е и желал да закупи жилище в постройка "Вселена " в столичния квартал "Изток " - където Цецка Цачева си е купила апартамент, сподели репортаж на bTV.

От направената информация излиза наяве, че жилищата на етажа, на който Цецка Цачева е закупила жилище, са сред 2017 и 2280 евро на квадрат, до момента в който за нея цената е невероятните 696 евро на квадрат. Освен това Цачева е придобила жилището с най-хубаво разположение. В офертата, изпратена към клиента през септември 2016 година, апартаментът на Цачева не е попадал за продажба. На този стадий всички жилища са били "на зелено. "

Според специалиста по политически маркетинг Армян Бабикян има две изводи по отношение на аферата ''Апартамент гейт: "Единият е, че компанията е глупава, което не ми се има вяра и остава другият - че някой получава изключителни условия поради позицията си, в която се намира. "

Според него "ако Цачева и Цветанов играеха национални танци в село Марково, биха могли да срещнат превдварително решен данъчен и в този момент нямаше да има преиграване. " Експертът добави, че "тези хора на властта очевидно обичат да живеят на едно място. Нито един от тях не знае цените на пазара и твърди, че толкоз са му поискали, което в действителност провокира смях. Утре някой може радостно да продаде жилищата на същата цена, да разгласи търг и да го предават директно. " Според Бабикян разновидностите за разрешаването на обстановката са два - или тези хора си подават оставката, или жителите на кв. "Изток " напущат квартала. "2 млн. души към този момент си потеглиха, тъй като не желаят да живеят в такива условия ", сподели Бабикян. Той акцентира на обстоятелството, че когато зам.-енергийният министър Красимир Първанов подписа съглашение за "Белене " (анекс 12), който стана едно от основанията България да бъде наказана да заплати 620 млн. евро на Русия, хората не се реагирала по този начин, както в този момент, разбирайки за евтиния му апартамент.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР